Productivitate crescuta cu Rotax S5300XL, la costuri reduse

Productivitate crescuta cu Rotax S5300XL, la costuri reduse

Utilajul Rotax S5300XL, cu brat rotativ, este o linie complet automata, care garanteaza cresterea productivitatii in orice companie care doreste reducerea timpului de infoliere a paletilor de orice gen.

Datorita fluxului mare de comenzi, clientul nostru, SC Kronospan SA, din judetul Alba, ne-a contactat pentru a gasi o solutie cat mai eficienta pentru procesul de infoliere a paletilor. In urma solicitariilor companiei, echipa noastra de specialisti din domeniul ambalarii a facut un audit a ceea ce inseamna procesul de ambalare in SC Kronospan SA. Pe baza consultarilor si a auditului foarte bine structurat, solutia cea mai buna pentru o productivitate ridicata si costuri reduse, a fost integrarea liniei automate de infoliere Rotax S5300XL, cu brat rotativ, pentru a eficientiza procesul de ambalare a paletilor si respectiv cresterea productivitatii.

Dupa implementarea acestei linii, echipa noastra a monitorizat procesul de ambalare, pentru a verifica in ce masura solutia noastra a eficientizat procesul de infoliere a paletilor. Mai jos veti regasi cateva imagini si video-uri, cat si cateva beneficii ale unei astfel de linii automate integrate, pentru procesul de ambalare.

Masina de paletizat cu brat rotativ, complet automata, Rotax S5300XL, este dotata cu sistem de pre-intindere motorizat, care permite o economie considerabila de film utilizat. Sistemul de pre-intindere motorizat este un dispozitiv special, care asigura utilizarea cantitatii ideale de film, permitand, de asemenea, ambalarea produselor usoare si instabile, care nu ar putea fi ambalate cu sistemele traditionale de paletizare.

Filmul este distribuit in cantitatea potrivita de rolele operate de un motor, care este controlat printr-un sistem electronic, care masoara viteza si mentine tensiunea constanta in film, pe intreaga durata a ambalarii. Sistemul de pre-intindere motorizat asigura o alungire a filmului de pana la 300%.

Versiunea XL a masinii de paletizat cu brat rotativ Rotax S5300XL poate ambala paleti de dimensiuni mari, de pana la 2800×1200 mm.

Rotax S5500XL se integreaza perfect in nevoile de ambalare automata. Multumita rezultatelor optime excelente, este folosita cu succes in linia de ambalare a paletilor, pentru o productivitate ridicata.

Traian Radu
SC Kronospan Sebes SA – finishing chipboard responsible

„Am achizitionat mai multe utilaje, printre care masina automata de infoliat ROTAX, care face fata cerintelor fluxului automat in care este integrata, productivitatea este armonizata cu a liniei de ambalare, fiabilitatea buna, este corespunzatoare din punct de vedere ergonomic, iar costurile procesului de infoliere sunt mai reduse comparativ cu robotii individuali de infoliat. Multumim pentru implicarea de care ati dat dovada, recomandandu-ne sa investim in aceste echipamente.” Infoliere-paleti-Rotax-S5300XL

Compania dumneavoastra poate beneficia de auditul specialistilor nostri, pentru a eficientiza procesul de ambalare a marfii. Puteti contacta unul dintre consultantii nostri pentru a analiza si a va da cele mai bune solutii pentru afacerea dumneavoastra.

Dinamism si demonstratii live la All Pack

Dinamism si demonstratii live la All Pack

Pe parcursul a 5 zile de targ, specialistii Cora Trade Center au prezentat, la All Pack 2015, utilaje de provenienta internationala, menite sa faciliteze procesul de ambalare a tuturor celor care activeaza in acest domeniu sau doresc sa isi imbunatateasca liniile de productie.

Energia si dinamismul expozitiei le-au dat ocazia reprezentantilor Cora Trade Center sa interactioneze intr-un mod antrenant cu vizitatorii, care au descoperit utilajele prezente la stand si au primit informatii si consultanta gratuite din partea celor care astazi sunt unici distribuitori în România ai marcilor Effe3ti, GG Macchine si Pactur.

In cadrul targului au fost prezentate utilajele Spinny S2300 si S300 TP cu turn de 2,6 m de la Effe3ti, 1200 A250 de la GG Macchine si Lady Pack 65 A2 si Auto 60 Unica de la Pactur.

Cele 5 zile de targ au plasat Cora Trade Center pe piata competitorilor din domeniul ambalarii si au atras atentia asupra activitatii companiei, a carei scop este de a le oferi clientilor sai solutii complexe si personalizate.