Dinamism si demonstratii live la All Pack

Dinamism si demonstratii live la All Pack

Pe parcursul a 5 zile de targ, specialistii Cora Trade Center au prezentat, la All Pack 2015, utilaje de provenienta internationala, menite sa faciliteze procesul de ambalare a tuturor celor care activeaza in acest domeniu sau doresc sa isi imbunatateasca liniile de productie.

Energia si dinamismul expozitiei le-au dat ocazia reprezentantilor Cora Trade Center sa interactioneze intr-un mod antrenant cu vizitatorii, care au descoperit utilajele prezente la stand si au primit informatii si consultanta gratuite din partea celor care astazi sunt unici distribuitori în România ai marcilor Effe3ti, GG Macchine si Pactur.

In cadrul targului au fost prezentate utilajele Spinny S2300 si S300 TP cu turn de 2,6 m de la Effe3ti, 1200 A250 de la GG Macchine si Lady Pack 65 A2 si Auto 60 Unica de la Pactur.

Cele 5 zile de targ au plasat Cora Trade Center pe piata competitorilor din domeniul ambalarii si au atras atentia asupra activitatii companiei, a carei scop este de a le oferi clientilor sai solutii complexe si personalizate.