Primesti stirile si noutatile cele mai importante…

Nume si Prenume *

Nume Firma*

Adresa Email *(obligatoriu)

Telefon *

Functie (optional)

Subiect

Mesaj

KANGOOPACK si EFFE3TI

Prin abonarea la newsletter-ul nostru, ne autorizati sa va trimitem materiale despre stiri noi, proiecte si noi evenimente.
Puteti primi invitatii de a vedea targurile la care vor partiipa Effe3ti, sau invitatii de a vizita compania pentru a vedea si testa cele mai noi produse.

Kangoopack si Effe3ti se angajeaza sa efectueze periodic mesaje, nu o invazie de mesaje, cu toate acestea va puteti dezabona intotdeauna trimitand un simplu email.

In conformitate cu normele nationale si comunitare privind confidentialitatea, EFFE3TI srl prelucreaza date cu caracter personal, in conformitate cu urmatoarele reguli.

Nota Informativa
In conformitate cu dispozitiile articolului13 Din.Legea. 30.6.2003 n° 196 – “cod personal”, EFFE3TI srl informeaza ca:
- Datele care se afla in posesia noastra sunt exclusiv cele furnizate in mod voluntar de catre utilizatorii site-ului nostru care au completat formularul pentru a solicita serviciile.
– Datele cu caracter personal furnizate de utilizatori vor fi gestionate exclusiv de catre EFFE3TI srl in scopuri comerciale.
– EFFE3TI srl se obliga sa nu divulge unor terte, parti informationale colectate si pretinde sa nu fie in posesia datelor sensibile.

Informativ conform Legii 675/96
Ai in conformitate cu articolul 10 din Legea 675/96 va informam ca datele personale vor fi folosite numai pentru transmiterea de informatii.

Consintamantul in termenul Legii 675/96 privind informatiile prevazute la articolul 10 si-a remarcat drepturile mentionate in articolul 13 din Legea 675/96, imi exprim acordul meu pentru prelucrarea datelor personale prin EFFE3TI srl in legatura cu scopurile mentionate mai sus.